AKİDUAM WEBİNER 31 | BİLİMSEL ÇALIŞMALARA İSTATİSTİKSEL DOKUNUŞ | 1 MART 2023 ÇARŞAMBA 10:00

Bilimin birleştirici merkezi olma vizyonuyla, farklı branşlardan bilgi ve deneyim paylaşımına alan açarak araştırma kültürüne katkı sağlama hedefinde olan Akdeniz Üniversitesi İstatistik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKİDUAM) 2022-2023 webiner programı tüm hızıyla devam ediyor. 1 Mart 2023 Çarşamba Saat 10:00’da düzenlenecek olan ve Dr. Öğr. Üyesi Naci MURAT'ın konuşmacı olduğu “Bilimsel Çalışmalara İstatistiksel Dokunuş” webinerine katılım ücretsiz ve herkese açıktır. Proje geliştirenleri, K12, lisans ve lisans üstü öğrencilerini, mezunları, akademisyenleri, öğretmenleri ve tüm bilim severleri etkinliklerimizde görmekten memnuniyet duyarız. Sevdiklerinizi de eğitimlerimize davet etmenizi temenni eder, sağlıklı günler dileriz.

Tarih               : 1 Mart 2023 Çarşamba 10:00-11:30
Toplantı Linki : https://t.ly/o_q-
Eğitmen        : Dr. Öğr. Üyesi Naci MURAT – 19 Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Endüstri Müh.
Moderatörler:  Öğr. Gör. Dr. Ebru KAYA BAŞAR, Öğr. Gör. Dr. Deniz ÖZEL, Dr. Merve AYVALLI
Web                : http://idb.akdeniz.edu.tr

Dr. Öğr. Üyesi Naci MURAT Hakkında

1981 yılında Trabzon'da doğdu. 2004 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi İstatistik Bölümü'nden mezun oldu. İstatistik alanında 2005 yılında yüksek lisans ve 2008 yılında Doktora derecesi aldı. Dr. Murat, 2013 yılından bu yana Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. KOSGEB Ar-Ge ve İnovasyon Destek Programı tarafından desteklenen Online İstatistiksel Otomasyonunu (www.eistatistik.com) geliştirdi. Veri analizi sürecinde özellikle Diş Hekimliği Fakülteleri, Tıp Fakülteleri ve Sağlık Bilimleri Fakülteleri'nde on binden fazla akademik çalışmaya (tez ve makale) katıldı. Buna ek olarak, şu anda sağlık bilimleri alanında sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik uygulamaları üzerinde çalışmaktadır.

Eklenme tarihi: 27.02.2023 09:35:49
Son güncelleme: 1.06.2023 11:34:49